Datum dogodka: 29.08.2022

V okviru projekta "Herbalium - prostor narave, zdravja in dobrega počutja" je nastal nov energijski krog, ki je namenjen zdravljenju in polnjenju z energijo.

 

 

Energijski krog v Zeliščarskem centru JV Slovenije v Zagradu je postavljen nad gredicami z zelišči na energijsko pozitivnem prostoru, ki ima že sam po sebi blagodejne učinke na človeka. Je smiselna nadgradnja energijske poti Herbalium. Krog je orientiran glede na smeri neba in določen z radiestezijskimi meritvami. Sestavljen je iz dveh krogov po principu petih elementov. V zunanjem krogu so zemlja, zrak, ogenj in voda. V notranjem pa bistvo vsega: eter – višja energija.  Smeri neba označujejo veliki kosi čistega kremena iz Egipta.

 

Energija, s katero se polniš, je odvisna od tega, kje v krogu stojiš. Stanje – meditacija v krogu - izboljša naše fizično zdravje, psihično stanje in naše energetsko telo – avro.

 

Energijski krog je stalno dostopen vsem, podrobne informacije z navodili za uporabo energijskega kroga so na spletni strani https://www.zeliscarski-center.com/energijska-pot-herbalium.html, obiskovalci pa lahko dobijo informacije z navodili za uporabo energijskega kroga tudi v brezplačni zgibanki, ki je na razpolago na info točki na vstopnem objektu na območje Zeliščarskega centra JV Slovenije.

 

Dobrodošli vsi!

 

 

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka