Datum dogodka: 28.06.2023

Ste glasbenik, igralec, plesalec, umetnik ali ustvarjalec, ki išče izjemno prizorišče, kjer lahko svoje talente pokažete v objemu narave? Predstavljamo vam naše gledališče v gozdu, ki je popolno okolje za izvedbo koncertov, predstav in drugih kulturnih dogodkov.

 

Vsi, ki želite svojo umetnost izraziti v edinstvenem okolju, ste vabljeni, da se pridružite našemu kulturnemu programu. Naša čarobna gledališka scena v gozdu bo služila kot odlična kulisa za vaše ustvarjalne podvige.

 

Ponujamo vam priložnost, da se z umetnostjo povežete z naravo in občinstvom ter ustvarite nepozabne trenutke. Skupaj lahko ustvarimo nepozabne koncerte, čarobne predstave in druge kulturne dogodke, ki bodo navdušili obiskovalce.

 

Če želite biti del našega kulturnega programa, nas kontaktirajte in skupaj bomo načrtovali vaš nastop v gledališču v gozdu. Prinesite svoje talente in ustvarjalnost ter se prepustite čarobnosti narave.

 

Pridružite se nam v Zeliščarskem centru JV Slovenije, kjer se umetnost in narava srečata v popolni harmoniji. Vabljeni, da ustvarjate in navdušujete v naravi v gledališču v gozdu!

 

Kontakt:

m: 041 450 501

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

✨ Več informacij najdete na naši spletni strani www.zeliscarski-center.com.

 

Gledališče v gozdu je bilo urejeno v okviru projekta "Herbalium - prostor narave, zdravja in dobrega počutja", sofinanciranega iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

 

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2023 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka