Datum dogodka: 27.08.2023
Nedelja, 27. avgusta, je bila zaznamovana s harmonijami in čarobnimi trenutki v Zeliščarskem centru JV Slovenije. Edinstveni koncert Tinkara Kovac je presegel vsa pričakovanja in nas popeljal na glasbeno potovanje, ki bo še dolgo odzvanjalo v naših srcih.
 
 
Sredi neokrnjene narave v gledališču v gozdu smo se zbrali, da bi doživeli glasbeno izkušnjo, ki nas bo povezala z naravo in z glasbo hkrati. Tinkara je stopila na oder, spremljana s kitaro, in s svojim vrhunskim vokalom napolnila vsak kotiček gozda. A ni bila sama. Mlada kantavtorka Julija Fajhtinger se ji je pridružila in s svojo avtentično izvedbo osvojila naša srca. Svoj glasbeni izraz je izpela v dveh čudovitih pesmih, ki so nas popeljale še globlje v glasbeni svet večera.
 
Tinkara je začutila in povedala, da je akustika v naravnem ambientu gledališča sredi gozda izjemna, da presega tudi najboljše koncertne dvorane. Njena glasba je zaživela v harmoniji z naravo, zbranim občinstvom pa je omogočila, da so postali del melodije. Skupaj smo prepevali, se zazibali v glasbene ritme in se prepustili magičnemu vzdušju.
 
Večer se je nežno prevesil v noč, a glasba je še naprej igrala v naših srcih. Tinkara, Julija in vsi prisotni smo ustvarili nepozabno doživetje, ki nas bo spremljalo še dolgo. To je bil večer, ki je dokazal, da glasba lahko združi naravo, umetnike in občinstvo v eno harmonično celoto.
 
Hvala vsem, ki ste bili del tega čarobnega večera. Vaša prisotnost je naredila razliko. In seveda, posebna hvala Tinkari Kovač in Juliji Fajhtinger za njuno srčno glasbeno poslanstvo.
 
Zahvaljujemo se tudi gospodu Mitji Kovačiču in Pouhna luna koncerti za odlično sodelovanje.
 
📸 Jože Hvala in Rok Petančič

 

 

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka