Ste že kdaj pomislili, kako malo časa preživimo s svojimi nogami v stiku z Zemljo? Zdaj je čas, da ponovno vzpostavimo to dragoceno povezavo! Čutna pot vam omogoča, da se z bosonogo hojo po 10 naravnih podlagah ponovno povežete z energijo Zemlje.
 
Boso hojo po naravnih podlagah so naši predniki izvajali skozi zgodovino, vendar smo danes večinoma izolirani od te čudovite izkušnje. Posledica tega je, da se naše telo sooča s kroničnimi vnetji in nenaravnimi procesi. Prekinjena povezava z Zemljo lahko vpliva na naš imunski sistem in splošno zdravje.
Vabljeni, da se preprosto vrnete v objem narave na naši čutni poti, ki se nahaja neposredno ob poti po Zeliščarski center JV Slovenije. Ozemljevanje je naravna rešitev, ki jo lahko uporabite za izboljšanje svojega zdravja. Naša pot vam omogoča, da se ponovno povežete z električnimi koreninami Zemlje in občutite njene zdravilne učinke.
 
Pridružite se nam na čutni poti, sprehodu in ponovno vzpostavite svojo izgubljeno povezavo z naravo. Vaše telo vam bo hvaležno!
 
✨ Veselimo se vašega obiska!
 
Čutna pot je nastala v okviru projekta "Herbalium - prostor narave, zdravja in dobrega počutja", ki je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

 

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka