🌳 Dobrodošli v Gledališču v gozdu v Zeliščarskem centru JV Slovenije! 🌳

 

Na idiličnem prostoru ob Goriškem potoku smo ustvarili posebno prizorišče - Gledališče v gozdu. To čarobno gledališče je zasnovano izključno z naravnimi materiali in omogoča izvedbo raznovrstnih kulturnih dogodkov, kot so koncerti, predstave, predavanja, delavnice in še veliko več.

 

Zakaj bi se odločili za Gledališče v gozdu? Poleg edinstvene atmosfere in občutka povezanosti z naravo, gledališče sprejme do 100 obiskovalcev, kar omogoča intimno in hkrati živahno izkušnjo dogodka. Prav tako imamo na voljo priključek na električno omrežje, kar nam omogoča uporabo sodobne tehnologije in ustvarjanje nepozabnih doživetij.

 

Lokacija v gozdu je idealna za organizacijo kulturnih dogodkov, saj vam omogoča pobeg od vsakodnevnega vrveža in vam ponuja priložnost, da se poglobite v umetnost in kulturo v objemu narave. Zvoki glasbe, dišeče drevesa in svež zrak ustvarjajo pravljično kuliso, ki bo vašemu dogodku dodala poseben čar.

 

Gledališče v gozdu je prilagojeno različnim potrebam in ustvarjalnim izrazom. Ne glede na to, ali ste glasbenik, igralec, predavatelj ali umetniška skupina, vam ponujamo prostor, kjer lahko delite svoje talente, ideje in ustvarite nepozabno izkušnjo za obiskovalce. Vsi, ki želite svojo umetnost izraziti v edinstvenem okolju, ste vabljeni, da se pridružite našemu kulturnemu programu. Naravna gledališka scena v gozdu bo služila kot odlična kulisa za vaše ustvarjalne podvige. Ponujamo vam priložnost, da se z umetnostjo povežete z naravo in občinstvom ter ustvarite nepozabne trenutke. Skupaj lahko ustvarimo nepozabne koncerte, čarobne predstave in druge kulturne dogodke, ki bodo navdušili obiskovalce.

 

Če želite biti del našega kulturnega programa, nas kontaktirajte in skupaj bomo načrtovali vaš nastop v gledališču v gozdu. Prinesite svoje talente in ustvarjalnost ter se prepustite čarobnosti narave.

 

Pridružite se nam v Gledališču v gozdu v Zeliščarskem centru JV Slovenije in doživite magično združitev kulture, umetnosti in narave.

 

Kontakt:
m: 041 450 501
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Gledališče v gozdu je bilo urejeno v okviru projekta "Herbalium - prostor narave, zdravja in dobrega počutja", sofinanciranega iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

 

 


Foto: Dušan Jambrošič.

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka