🐝 Odkrijte čarobni svet čebel v Učnem čebelnjaku Zeliščarskega centra JV Slovenije!

 

V okviru našega muzeja na prostem vas vabimo, da si ogledate naš edinstven učni čebelnjak. Tu lahko spoznate čudoviti svet čebel in se naučite o njihovi vlogi, pridelavi medu in medenih izdelkov ter njihovem pomenu za zdravje.

 

Naš učni čebelnjak je zasnovan kot prostor, kjer lahko raziskujete in se izobražujete o čebelah. Skozi interaktivne delavnice in izobraževalne programe lahko spoznate življenje čebel, njihov način dela ter vlogo, ki jo imajo pri ohranjanju naravnega ravnovesja. Spremljate lahko čebeljo družino v njihovem pravem okolju in spoznate čudovit proces pridelave medu.

 

Naše delavnice in izobraževanja so namenjena vsem generacijam. Tako otroci kot tudi odrasli bodo lahko razširili svoje znanje o čebelah, pomenu opraševanja in bogastvu medenih izdelkov. Ob tem pa boste tudi prispevali k ohranjanju čebel in skrbi za okolje.

 

Pridružite se nam v Učnem čebelnjaku Zeliščarskega centra JV Slovenije in doživite pristen stik z naravo in čebelami. Spoznajte njihov pomemben vpliv na naše življenje ter se naučite, kako ohraniti ravnotežje med njimi in človeštvom.

 

✨ Za več informacij o naših delavnicah in izobraževalnih programih spremljajte našo spletno stran ali Facebook stran.

 

Učni čebelnjak je nastal v okviru projekta "Herbalium - prostor narave, zdravja in dobrega počutja", ki je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

 

 

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka